Preloader image
Title Image

Dit ben ik

Geboren in 1978 en moeder van twee zoons | Energiek en positief | Altijd ambitieus en nooit zonder plannen

Overtuigende analist met visie

Na vele jaren in de financiële dienstverlening te hebben gewerkt besloot ik begin 2016 dat het tijd werd voor mijn eigen bedrijf. Een beslissing die ik in vijf minuten nam en waar ik nooit spijt van heb gehad. Het ondernemerschap past bij me.

Zolang als ik mij kan herinneren denk ik na over hoe de toekomst eruit kan zien. Hoe mijn leven zich zal vormen, gedachten over mijn ambities en mijn ontwikkeling als persoon. Ik zie overal mogelijkheden om te leren en groeien. Ook in mijn werk. Ik ben leergierig en wil dingen doorgronden om er vervolgens een visie over te ontwikkelen. Ik praat graag over de inhoud en ben van mensgericht contact. Wie ben je? Wat drijft je? Waar ben je onzeker over? Hoe kunnen we samen een mooi resultaat neerzetten?

Ik vind het heerlijk om samen met anderen te werken. Ik ben dan eerder een leider dan een volger. Graag verantwoordelijk voor een deel van het werk en zeer resultaatgericht.

Mijn volledige profiel en werkervaring vind je op LinkedIn.

Moeder en ondernemer

Naast ondernemer ben ik moeder van twee jongens waar ik sinds 2010 grotendeels alleen voor zorg. Dat is soms pittig en een puzzel. Vooral is het een grote bron van vreugde. Mijn jongens zijn mijn grootste fan en delen mee in de successen van mijn bedrijf. Rond kerst krijgen ze van mij een winstdeling en bij een nieuwe opdracht gaan we met z’n drieën uit eten.

Mijn fysieke en geestelijke gezondheid zijn belangrijk voor me. Door schade en schande wijs geworden weet ik hoezeer deze twee met elkaar samenhangen. Steeds meer zet ik mijn gezondheid centraal door voldoende rust, gezonde voeding en beweging! Ik zit goed in mijn vel en ben innovatief en energiek. Zo maak ik het verschil voor mijn opdrachtgevers!

Wil je mij beter leren kennen en ontdekken wat ik voor je kan betekenen? Ik maak graag ruimte in mijn agenda voor een vrijblijvend gesprek. Zeker als we dit gesprek voeren al wandelend ergens in Nederland!

“Jouw positieve instelling geeft energie om aan de slag te gaan. Je durft jezelf te laten zien en dat nodigt mensen uit jouw hulp te vragen.”

– Henry de Cock, Directeur Adaptto –